MEDIA

Pro Business – Pasojat e pandemisë në bujqësi

Sfidat dhe propozimet e agrobiznesit përballë problematikave të krijuara për shkak të
COVID-19

ALERT! Eksportet e prodhimeve shqiptare Produktet Made in Albania që shkojnë në të gjithë botën

7pa5 – Protestat e fermerëve

Agim Rrapaj: Ligjet për bujqësine, vetëm për në sirtar

Rrapaj:Bashkëpunimi midis grupeve të interesit dhe rëndësia e zërit të fermerëve në çdo problematikë

Rreziku nga pesticidet


Qumështi në rrugë, kush e ka fajin?

Të ftuar: Agim Rrapaj, Kreu i Këshillit të Agrobiznesit Shqiptar;
Niko Lera, Drejtori i Politikave Fiskale në Ministrinë e Financave; Alban Zusi, Drejtor ekzekutiv i AFI dhe Ilir Pilku, ekspert i bujqësisë.

Ulja e ribursimit për fermerët

Bojkoti i fermerëve

Sa mbështetje ka bujqësia shqiptare? – A2 Business

Lehtësi fiskale për bujqësinë

Financimi i zhvillimit rural

Oranews- Sëmundja e gjedhit