Platforma e re ABA Online, zëri i fermerëve shqiptar

Miq të dashur, ju ftojmë të njiheni me platformen me të re, ABA Online, e cila do të shërbejë si Zëri i Fermerëve Shqiptar. Aty do të gjeni një shumëllojshmëri informacioni lidhur me bujqesinë & blegtorinë, artikuj mbi teknologjitë e prodhimit të shkruara nga ekspertë të fushave  përkatëse. Gjthashtu, në ABA Online mund të gjeni çmimet e tregut te shumicës, mundësi për shit-blerje Online të produkteve tuaja, të bashkëbisedoni me njëri-tjetrin nëpërmjet forumit, të pyesni ekspertët për problemet që hasni në fermën tuaj, si dhe shumë rubrika të tjera me interes për zhvillimin e bujqësisë në Shqipëri.

Për më shumë informacion, ju ftojmë të vizitoni faqen zyrtare te  platformes ABA Online: https://www.abaonline.al 

Duke qënë se jemi në sezonin e lakrës dhe lulelakrës ju ftojmë të ndiqni artikujt në vijim të përgatitura nga ekspertët e ABA Online, për një informacion më të detajuar.

VJELJA DHE RUAJTJA E PRODHIMIT TË LAKRËS NË FUSHË TË HAPUR

VARIETETET, MBJELLJA DHE KULTIVIMI I LULELAKRЁS NË FUSHË

Nëse keni pyetje dhe/ose sugjerime jeni te mirëpritur në çdo kohë.

Ju lutem provoni të regjistroheni në ABA online.