Çuçi: Mbështetje biznesit dhe prodhimeve vendase

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Bledi Çuçi deklaroi se në Strum të Roskovecit është ngritur një tjetër sipërmarrje e suksesshme për sektorin bujqësor. 

“Flavio FS” është një qendër grumbullimi, magazinimi dhe ruajtje e produkteve bujqësore për eksport. Fruta e perime nga qarku i Fierit dhe Beratit të mbi 400 fermerëve sillen në këtë pikë për të vijuar më pas rrugën drejt tregjeve europiane. Ne e kemi mbështetur këtë biznes me rreth 18 milionë lekë nga granti për bujqësinë dhe zhvillimin rural. Presim që gjatë këtij viti volumi i shitjeve për eksport të rritet. Suksese dhe puna mbarë!”- shprehet Çuçi.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *